Descargar Quadern per Acolorir Barcelona en PDF de Isy Ochoa

Descargar Quadern per Acolorir Barcelona en PDF de Isy Ochoa año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quadern per Acolorir Barcelona
 • Autor del libroIsy Ochoa
 • Fecha de publicación: 18/6/2016
 • EditorialBLUME
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónManualidades
 • ISBN: 9788498019230
 • Valoración del libro: 4.57 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: Patricia Rovira
 • Valorado con una puntuación de 4.57 de un máximo de 5
 • Fecha: 28/7/2018
 • Páginas del PDF: 96
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb 82 dibuixos, Isy Ochoa t'ajudarà a descobrir la ciutat de Barcelona (la Barcino romana), el far de Catalunya, situada entre el mar i la muntanya, i banyada de llum. Prop de cent imatges per acolorir, tantes com facetes té aquesta fascinant ciutat, cèlebre per l'arquitectura, rica en colors, il.luminada pels rajos del sol, coneguda pels seus mercats, pels llocs màgics per a la vista que exhalen una barreja d'aromes... Marcada per l'estil modernista i per un frenesí decoratiu que fan que cada detall d'aquesta urge sigui únic, Barcelona resplandeix amb uns colors subtils i tornassolats. Els quaderns per acolorir, els coneguts «llibres per pintar» d?abans, van néixer al segle xviii arran de la reflexió de diversos pintors i pedagogs, que van veure la necessitat de sensibilitzar la joventut envers les pràctiques artístiques. Aquest exercici lúdic, que se sap que millora les capacitats cognitives de tot aquell que el fa, va acompanyar l?aparició dels llapis de colors i es va popularitzar a finals del segle xix amb el llançament dels primers quaderns per acolorir. Van ser publicats per primera vegada pels editors novaiorquesos McLoughlin el 1879, i els nens i nenes els han utilitzat de manera sistemàtica des del principi dels anys trenta del segle passat.   Acolorir dibuixos és una activitat a l?abast de tothom, ca...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - TXT - DOC - WORD. Compresión disponible RAR - TBZ - ZIP - CBZ - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Dropbox - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial BLUME

Otros libros del género o colección Manualidades

Otros libros del año 2016